Caută
Close this search box.

Cum se păzesc parlamentarii de coronavirus, în condiţiile votului de joi pentru Guvernul Cîţu

florin cîţu

Mulţi parlamentari şi-au pus problema că joi, la votul privind învestirea Guvernului Cîţu, vor fi nevoiţi să stea şi să muncească, pentru câteva ore, sute de persoane în aceeaşi sală. Ce facem cu teama de coronavirus?

Astfel, personalul administrativ din Parlamentul României a pregătit sala de plen și urnele pentru votul Guvernului Cîțu, programat joi, de la ora 16. 00.

A fost dezinfectată sala de plen, unde parlamentarii vor vota, precum și sala Biroului Permanent, unde se ține ședința conducerii Parlamentului. De asemenea, au fost dezinfectate bilele și urnele folosite pentru vot.

„Ca urmare a recomandărilor autorităților competente și a măsurilor adoptate intern în vederea limitării răspândirii Coronavirusului (COVID-19) în România, personalul administrativ va efectua atât curățenia zilnică obișnuită, cât și dezinfectarea Sălii de plen a Camerei Deputaților, a sălii Biroului permanent, unde se va realiza numărarea voturilor, precum și a spațiilor adiacente acestora.

De asemenea, vor fi dezinfectate urnele și bilele folosite la procedura de vot aferentă învestirii Guvernului”, se arată în comunicatul de presă, citat de Digi24.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri