Caută
Close this search box.

Cum vrea PSD să-şi oprească PRĂBUŞIREA istorică în sondaje

marcel ciolacu

Surse din conducerea PSD au declarat că președintele interimar Marcel Ciolacu a apelat la serviciile unui consultant american, pentru a stabili strategia politică a social-democraților.

Consultantul american a venit cam de o lună și se va ocupa inclusiv de interpretarea sondajelor opinie.

Un rol important în echipa lui Marcel Ciolacu îl are consultantul politic Bogdan Popescu, acesta lucrând cu mai mulți lideri PSD în ultimii 17 ani.

Marcel Ciolacu a căutat să aducă la partid o nouă echipă de consultanți în perspectiva alegerilor locale și parlamentare.

După preluarea puterii în PSD de noua echipă interimară, consultantul politic Bogdan Popescu a fost văzut des în biroul președintelui Camerei Deputaților, dar și în sediul din Kiseleff.

Chiar dacă este mai puțin cunoscut, având un profil aproape necunoscut opiniei publice, Bogdan Popescu este o veche cunoștință a social-democraților. Acesta a început să lucreze alături de PSD încă din 2003, când a fost consilierul lui Mihai Tănăsescu, fost ministru de Finanțe în guvernul Năstase.

După aceea, consultantul politic a trecut în echipa lui Mircea Geoană, în perioada 2007 – 2009, apoi a lucrat pentru Victor Ponta. Colaborarea lui Bogdan Popescu continuă cu PSD, prin intermediul lui Valeriu Zgonea, în perioada când acesta ajunge numărul doi în PSD și președinte al Camerei Deputaților.

Printre contractele avute de Bogdan Popescu s-a aflat și cel cu actualul primar al municipiului Constanța, Decebal Făgădău. Consultantul politic se află într-o relație cu deputata ProRomânia, Gabriela Podașcă, cei doi având împreună un copil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri