Caută
Close this search box.

De data aceasta, Tanczos Barna a rămas de tot fără permis de conducere

tanczos barna

Senatorul UDMR Tanczos Barna a rămas fără permis, pentru că nu a acordat prioritate de trecere unei coloane formate din autospeciale de poliţie şi pompieri, pe o stradă din Miercurea Ciuc.

Potrivit unor surse judiciare, senatorul nu a acordat prioritate de trecere unor autospeciale de poliţie şi pompieri, care circulau regulamentar, într-un sens giratoriu din oraş.

Autospecialele MAI se aflau în misiune şi circulau având în funcţiune semnalele acustice şi luminoase.

Incidentul a fost confirmat de purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, Gheorghe Filip, care a precizat că şoferul vehiculului care nu a acordat prioritate a fost sancţionat contravenţional, conform OUG 195/2002, cu suma de 580 de lei, pentru neacordare de prioritate, dar a primit şi un avertisment, neavând permisul de conducere asupra sa.

De asemenea, faţă de parlamentar s-a luat măsura suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 30 zile.

Senatorul nu se află la prima abatere. Tanczos Barna a fost prins conducând cu viteză și amendat în urmă cu o săptămână. El le-ar fi spus polițiștilor că se grăbește să-și facă testul pentru coronavirus, dat fiind că un coleg parlamentar fusese depistat pozitiv.

În schimb, agenții din trafic susțin că senatorul a afirmat că are coronavirus, iar ei s-au prins că minte și, când au verificat la Direcția de Sănătătate Publică, au aflat că, de fapt, acesta nu-și făcuse testul niciodată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri