Caută
Close this search box.

Dinamo – Clinceni din sferturile Cupei, meci pe bani buni pentru „câini”

Dinamo – Academica Clinceni este partida care deschide faza sferturilor de finală ale Cupei României. Meciul vine la patru zile după ce ilfovenii au dat lovitura și au învins în „Ștefan cel Mare”.

După ratarea calificării în play-off, Dinamo are ca obiectiv principal câștigarea Cupei României. Asta mergând pe ideea că nu vor fi probleme în campionat cu echipele din subsolul clasamentului. Iar pentru Cupă, există bonificații importante. FANATIK a aflat că toți jucătorii lui Dusan Uhrin au negociate prime pentru câștigarea Cupei României. Astfel că „halta” numită Academica Clinceni trebuie depășită în mare viteză.

Deși se spune că Ionuț Negoiță este un patron cu arici la buzunar, din informațiile noastre, bonusurile pentru trofeul numit Cupa României reprezintă bani buni. Este vorba despre sume cuprinse între 5 și 7.000 de euro.

Fiecare jucător și-a negociat separat acest bonus, deci nu poate fi vorba despre o sumă fixă. Dar pentru unii fotbaliști ai lui Dusan Uhrin, care au contracte până în 3.000 de euro lunar, o eventuală cucerire a Cupei le-ar ridica serios bugetul.

Pentru a ajunge la acei bani însă, Dinamo trebuie să treacă de Clinceni în sferturi, așa că drumul pare încă lung. Câștigarea Cupei ar garanta un loc de Europa League pentru „roș-albi” în ediția viitoare a competiției.

Dusan Uhrin le-a transmis jucătorilor că partida cu Clinceniul este esențială pentru viitorul imediat al clubului. La finalul întâlnirii din campionat, fanii au fost extrem de supărați și i-au cerut demisia cehului.

În această atmosferă tensionată s-a pregătit partida din sferturile Cupei României contra Clinceniului. Dusan Uhrin va face unele modificări în formație, cea mai importantă fiind revenirea lui Deian Sorescu.

Cum ar putea arăta Dinamo contra Clinceniului:

Piscitelli – Kylien, Popescu, Grigore, Sin – Răuță, Filip – Moldoveanu, Fabbrini, Sorescu – Perovic.

O mare surpriză ar fi păstrarea pe bancă a căpitanului Ante Puljic, care nu are nicio problemă medicală. La antrenamentul din ziua premergătoare partidei cu Academica, Uhrin a testat o linie de apărare cu Kylien, Popescu, Grigore și Sin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri