O veste tragică a căzut astăzi ca un trăsnet asupra întregii suflări a teatrului românesc, întrucât s-a stins din viață unul dintre cunoscuți și apreciați actori ai noului val. Este vorba despre Andrei Nedelea, care până de curând putea fi urmărit pe scena Teatrului „Alexandru Davila” din Pitești. Totodată, acesta cocheta și cu muzica, fiind basist în trupa de rock alternativ Blue 420.

Anunțul a fost făcut de părinții săi, care i-au fost alături până în ultima clipă la Spitalul Fundeni din Capitală, unde era internat pe fondul afecțiunii grave de care suferea încă de la naștere. De altfel, tânărul de 26 de ani a trecut recent printr-un transplant de rinichi și părea că totul decurge normal.

Din păcate, în scurt timp au intervenit o serie de complicații, mai exact, o infecție severă la plămâni, motiv pentru care medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. „Jurnalul unui nebun”, „Migraaaanți”, „Nevestele vesele”, „Romanțioșii”, „Experimentul P”, sau „Fania Fénelon” sunt doar câteva dintre piesele în care Andrei Nedelea a jucat pe scena teatrului piteștean.

Sperând că va reuși în cele din urmă să învingă nemiloasa boală de care suferea, prietenii tănărului actor au lansat un apel pe rețelele de socializare, îndemnându-i pe toți cei care sunt compatibili să doneze sânge. Din păcate, eforturile lor au fost zadarnice, pentru că Andrei s-a stins prea devreme, lăsând în inimile tuturor o rană care nu se va vindeca niciodată.

„Nu am cuvinte… uitați mesajul de mai jos (n.r. prin care își îndemna prietenii să doneze sânge), să ne uităm spre cer și să îi zâmbim. De acum avem un înger”, este mesajul sfășietor scris de actrița Ada Dumitru, la aflarea veștii că bunul său prieten și coleg de breaslă nu mai este printre noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here