Caută
Close this search box.

Droguri pentru VIP-uri. Fostul şef al Doi şi-un sfert, Gelu Oltean, trimis în judecată pentru şedinţe de şamanism, cu consum de stupefiante

Gelu Oltean, fost şef al DGIPI ( fostul Doi şi-un sfert), a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT, fiind acuzat că a organizat împreună cu iubita lui, Vanessa Youness, şi cu cetăţeanul britanic Thomas Lishman şedinţe de şamanism.

Aici participau zeci de persoane, se consumau droguri, respectiv o băutură tradiţională folosită de triburile din Amazon, care provoacă viziuni şi halucinaţii.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, citat de Agerpres, Gelu Oltean, Vanessa Youness şi Thomas Lishman sunt acuzaţi de constituire de grup infracţional organizat; punerea la dispoziţie, cu ştiinţă, cu orice titlu, a unui local pentru consumul ilicit de droguri; desfăşurarea de operaţiuni privind circulaţia drogurilor de mare risc fără drept; trafic de droguri de mare risc; introducerea în ţară de droguri de mare risc; trafic de produse sau substanţe toxice; efectuarea de operaţiuni cu produse despre care trebuia sau putea să prevadă că sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Vanessa Amal Youness a devenit cunoscută în spaţiul public după ce a fost trimisă în judecată de DNA într-un dosar legat de licenţele Microsoft, în care este acuzată că ar fi primit un milion de euro, după ce ar fi promis că va interveni pe lângă un înalt demnitar pentru aprobarea unor documente ce priveau licenţele utilizate de Ministerul Educaţiei în şcoli.

Prin actul de sesizare s-a reţinut faptul că, începând cu anul 2017 şi până la data de 14 decembrie 2019, Gelu Oltean, Vanessa Youness şi Thomas Lishman au iniţiat o structură de crimă organizată, care a acţionat în mod coordonat atât pe teritoriul României, cât şi pe teritoriul altor state (Spania, Olanda, Franţa, Mexic) după reguli bine stabilite, pentru o perioadă mare de timp.

Structura a fost constituită în scopul comiterii mai multor infracţiuni grave privind operaţiuni fără drept cu droguri, pentru a obţine direct beneficii financiare consistente şi indirect informaţii care le-au generat alte foloase materiale.

Astfel, în perioada 13 – 15 decembrie 2019, cetăţeanul britanic Thomas Lishman urma să coordoneze în România, împreună cu Vanessa Youness, într-o locaţie ce urma să fie comunicată ulterior participanţilor, o ceremonie spirituală cu un ritual specific medicinei amazoniene cu ceai de ayahuasca.

Drogurile urmau să fie consumate la o clinică deţinută de Vanessa Youness într-o comună din judeţul Dâmboviţa.

Ayahuasca este o băutură tradiţională folosită de triburi amerindiene ce are ca bază DMT – dimethyltryptamine – un drog halucinogen de mare risc .

Un răspuns

  1. shamanismul poate sa vindece multe boli sufletesti si fizice. de asemenea shamanul este un mare preot ce poate ghida o comunitate spre mai bine avand informatii din alte planuri de existenta. traim intr-o lume crestina, evreiasca, musulmana si atee. toate neaga shamanismul spiritual si prin lege. ar trebui sa avem si noi , naturistii si paganii drepturi religioase garantate prin lege. basme si povesti populare romanesti. in trecut am avut pe plaiurile noastre dacii pagani, romanii pagani si vraci ce au reusit sa supravietuieasca atacului crestin. sunt pagan si conform libertatii religioase garantate de dreptul international sa putem practica shamanismul in voie. planta respectiva e destul de la moda in vest.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri