„Fac cel mai frumos bloc din București! Cel mai frumos și cel mai așezat. Dacă nu va fi așa, să nu mai stați de vorbă cu mine! Stau toată ziua pe șantier, sunt angajatul fiului meu. Fac un bloc la 200 de metri de Herăstrău. Este multă muncă, dar munca mă ține verde. Mă duc acolo și stau toată ziua”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit Gazetei Sporturilor.

Dumitru Dragomir (73 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, precum și al cluburilor Victoria, FC Brașov investește serios în imobiliare.
„Corleone” a dezvăluit că acum lucrează la dezvoltarea unui proiect de lux în apropierea Parcului Herăstrău. Ansamblul rezidențial va avea 72 de apartamente și 94 de locuri de parcare, iar investiția se ridică undeva la 14 milioane de euro, potrivit profit.ro.

Familia Dragomir are în plan să dezvolte și alte proiecte imobiliare. Bogdan Dragomir, fiul fostului președinte al LPF, a dezvăluit că este mereu în căutare de noi oportunități de investiții.

„Tatăl meu a fost mereu atras de zona imobiliară și mi-a transmis și mie acest spirit. În trecut, am mai dezvoltat și alte proiecte în București, spre exemplu în Cotroceni, Aviației și în Pipera. Acest nou proiect, Herastrău Park View, este însă vârful nostru de lance. Avem planuri de dezvoltare în continuare. Ne uităm constant după terenuri într-o zonă de investiții între 10 și 20 milioane euro”, a spus fiul lui Dragomir, potrivit profit.ro.

124 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 9 =