Caută
Close this search box.

Elevă din Târgovişte, bătută pe stradă de fostul iubit

O elevă în vârstă de 18 ani, din Târgovişte, a fost bătută de fostul iubit, pe stradă, în faţa unui liceu, după ce ar fi chemat-o să se întâlnească pentru a-i da un mărţişor.

Totul s-a întâmplat ieri, 2 martie 2020, pe bulevardul Unirii din Târgovişte, acolo unde se află şi liceul la care fata de 18 ani învaţă.

Fostul iubit al fetei a chemat-o în afara liceului pentru a-i da un mărţişor, motiv pentru care fata a acceptat să se întâlnească cu el.

Numai că, în momentul în care s-au întâlnit, tânărul a început să o bată şi să o tragă de păr.

Scandalul a fost observat de un jandarm aflat în serviciu la Judecătoria Târgovişte.

„Un jandarm dâmbovițean aflat în serviciu la Judecătoria Târgoviște a intervenit, luni, 2 marie a.c., pentru a aplana un conflict spontan produs între doi foști concubini.

Tinerii, însoțiți de alți prieteni s-au întâlnit pe bulevardul Unirii din municipiul Târgoviște în imediata vecinătate a instituției unde jandarmul își îndeplinea atribuțiile de serviciu.

La un moment dat, între cei doi, foști concubini, cu vârsta cuprinsă între 18 și 22 de ani s-a declanșat o altercație pe fondul unor discuții contradictorii. Jandarmul a intervenit prompt și a aplanat starea conflictuală.

Celor doi tineri le-au fost întocmite actele de sesizare, după care au fost conduși la sediul Poliției Municipilui Târgoviște pentru continuarea cercetărilor”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri