Caută
Close this search box.

FCSB, interzisă pe noul stadion din Ghencea? Care e poziția Ministerului Apărării Naționale

Lucrările la noul stadion Steaua sunt în fază avansată! Noua arenă din zona Ghencea va avea o capacitate de 31.254 de locuri. Ministerul Apărării Naționale a anunțat că stadionul va intra în administrarea CSA Steaua, iar FCSB are șanse mici să joace acolo.
Noul stadion Steaua este construit din fonduri publice, prin intermediul Companiei Naționale de Investiții, iar costurile lucrărilor se ridică la 65 de milioane de euro.

Arena din Ghencea va fi finalizată până la startul EURO 2020, în luna iunie.

„După finalizarea obiectivului de investiții, stadionul Steaua – Ghencea va intra în proprietatea Ministerului Apărării Naționale și în administrarea Clubului Sportiv al Armatei Steaua București„, este comunicatul MApN pentru ziare.com.

Conflictul juridic între CSA Steaua și FCSB a împărțit fotbalul românesc în două tabere. CSA Steaua joacă în Liga a 4-a, iar FCSB în Liga 1.

CSA Steaua București a câștigat procesul pentru palmares cu FCSB și a recuperat marca Steaua de la Gigi Becali. Palmaresul din perioada 1947 – 2003 aparține CSA. Decizia nu este definitivă și a fost atacată la Curtea de Apel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri