Caută
Close this search box.

Ferma de porci a băiatului lui Dragnea a intrat în insolvenţă

liviu dragnea

Ferma Salcia SA (fosta Romcip SA; CUI/CIF: 1413951), cunoscută drept “Ferma de porci a lui Dragnea”, a intrat în procedura generală de insolvenţă, ca urmare a cererilor depuse de creditoarele Schweinemast Brader GMBH (Germania) şi Tel Drum SA Alexandria (CUI/CIF: 2695680), societate aflată sub incidenţa Legii 85/2014 din 29 ianuarie 2018.

Tribunalul Teleorman a numit Eurosmart SPRL în funcţia de administrator judiciar provizoriu şi a stabilit data de 16 aprilie 2020 drept termen limită pentru înscrierea la masa credală, urmând ca prima Adunare a Creditorilor să se întrunească pe 11 mai 2020, ora 10:00, la sediul debitoarei.

Următorul termen de judecată în Dosarul de insolvenţă nr.767/87/2019*, al debitoarei Ferma Salcia SA, este programat pe 22 iunie 2020.

Un răspuns

  1. Ce-i de haram de haram se duce.
    Dar este o vorba mai veche care nu mai este de actualitate datorita generalizarii haramului ca norma de conduita si trai a elitei din Romania.
    In realitate PCR si PSD au rescris definitia geniului verificata si reverificata.
    Geniile astea care ne-au luminat Epocile de Aur, nici cu bani multi si furati n-au reusit sa creasca nici macar niste porci. Asa am ajuns noi sa ne zbatem in mocirla si noroc cu liberalii care cica dau o lege sa ne scoata porcii din meniu si nu geniile de la conducere. Cica nu este radicalizare in Jihad ci doar prevedere de geniu pentru schimbarile ce vor veni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri