Caută
Close this search box.

Ferrari, donație importantă în lupta cu pandemia de coronavirus care macină Italia

coronavirus

Familia care deține compania Ferrari donează 10 milioane de euro și 150 de ventilatoare pentru combaterea epidemiei de COVID-19 în Italia, potrivit unui anunț postat pe pagina oficială a Formulei 1.

Pe măsură ce focarul de coronavirus continuă să acopere Italia, familia care deține Ferrari și companiile sale asociate au anunțat o serie de măsuri pentru a ajuta statul italian.

Familia Agnelli, care deține echipa Ferrari Formula 1, precum și compania FIAT Chrysler și clubul de fotbal Juventus, au anunțat că vor face o donație de 10 milioane de euro către Departamentul de Protecție Civilă italian și o organizație de asistență socială.

Companiile familiei au aprovizionat și au achiziționat un număr de 150 ventilatoare, alături de alte echipamente medicale, pentru a susține sistemul serviciilor sanitare italiene, afalate în plină din criză din cauză numărului mare de infecții cu coronavirus.

Bilanţul epidemiei de coronavirus a ajuns la 2.978 de morţi în Italia, iar numărul total al persoanelor infectate până acum este de 35.713, au anunţat miercuri seară autorităţile italiene, conform Mediafax.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri