Caută
Close this search box.

FOTO. Liga Profesionistă de Fotbal s-a conformat deciziilor MAI: ”Meciurile din Liga 1, fără spectatori”. Anunțul oficial

Liga Profesionistă de Fotbal din România s-a conformat deciziilor luate duminică de autoritățile din Ministerul de Interne. Forul condus de Gino Iorgulescu a emis un comunicat de presă în care anunță că toate meciurile din Liga 1 se joacă fără fani.

lLiga Profesionistă de Fotbal a decis ca toate meciurile din campionatul intern să se dispute fără spectatori, respectând astfel ordinul MAI.

În cursul zilei de duminică, 8 martie, LPF a comunicat în scris celor 14 cluburi membre această hotărâre. Iată, mai jos, comunicatul oficial:

”Având în vedere măsurile preventive adoptate de autoritățile competente ale Statului, azi, 08.03.2020, constând în interzicerea activităților ce presupun participarea a mai mult de 1000 de persoane, confirmate și detaliate în urma discuției telefonice dintre Secretarul General al LPF, dl. Justin Ștefan și Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Secretarul de Stat dl. Raed Arafat, vă aducem la cunoștință că următoarele jocuri din Liga 1 se joacă fără spectatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri