Deși majoritatea hotelurilor din Germania s-au închis din cauza pandemiei de coronavirus, a fost făcută o excepție. Conducerea Grand Hotel Sonnenbichl a cerut şi a obţinut un permis special pentru a-l caza pe Regele din Thailanda şi pe oamenii care-l însoţesc.

Moharhul din Thailanda ar fi trimis 119 servitori înapoi la Bangkok pe motiv că erau suspectaţi de coronavirus.

Regele Thailandei s-a izolat împreună cu 20 de femei din haremul său într-un hotel de lux din Germania pe care l-a închiriat în totalitate.

Regele Maha Vajiralongkorn al Thailandei, în vârstă de 67 de ani, a plătit pentru fiecare cameră din Grand Hotel Sonnenbichl. Acesta este un hotel de patru stele situat la poalele Alpilor. Hotelul oferă o vedere panoramică spre zona montană acoperită cu zăpadă. Monarhul thailandez a închiariat hotelul pentru el, cele 20 de femei din haremul său şi pentru servitorii săi, conform t-online.de.

Gestul monarhului nu a fost pe placul rândul cetăţenilor thailandezi. În Thailanda, aproape 1.000 de oameni au fost contaminaţi cu COVID-19, boala infecţioasă provocată de noul coronavirus.

Deşi insultarea monarhiei din Thailanda se poate pedepsi cu până la 15 ani de închisoare, hashtagul #WhyDoWeNeedAKing (De ce avem nevoie de rege?) a fost folosit de peste 1,2 milioane de ori în 24 de ore, notează Mediafax.

 

137 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 2 =