Caută
Close this search box.

Gabriela Firea a oprit activitatea pe toate șantierele din București

firea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că a sistat activitatea în toate şantierele din Bucureşti.

„Toate serviciile publice trebuie să aibă continuitate, pentru că reprezintă infrastructură critică. (…) Populaţia trebuie să aibă acces la apă caldă şi căldură, la transportul public în comun, la iluminatul public, la canalizare, acestea sunt servicii publice strategice, dar toate celelalte activităţi care nu sunt urgente, nu sunt vitale, unele dintre ele au fost întrerupte în totalitate, în special din domeniul infrastucturii.

Am sistat activitatea în toate şantierele din Bucureşti pentru motivul foarte clar că aceşti lucrători veneau din toate zonele limitrofe ale Capitalei şi, la rândul lor, se întâlneau cu români care s-au întors acasă din Italia, din Spania, din ‘zone roşii’ şi atunci exista un risc foarte mare ca inclusiv aceşti angajaţi de pe şantiere să aducă în Capitală coronavirusul.

De aceea am sistat activitatea pe şantiere”, a spus Firea la România Tv, întrebată dacă a fost sistată activitatea din companiile şi instituţiile din subordinea Primăriei Capitalei.

Ea a adăugat că a fost limitată la maximum activitatea de relaţii cu publicul a unor instituţii cum ar fi Poliţia Locală Municipală sau Termoenergetica, iar problemele reclamate de public vor fi preluate online şi telefonic.

Primarul Capitalei a menţionat că este asigurată continuitatea şi la Biroul de Evidenţă a Populaţiei, iar activitatea „s-a mutat la domiciliul angajaţilor”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri