Caută
Close this search box.

Gabriela Firea, acuzații extrem de grave: CET Grozăvești a poluat Capitala

gabriela firea

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, vine cu o replică extrem de dură, după ce ministrul Mediului, Costel Alexe, a anunțat amenzi pentru Primăria Capitalei.

Firea îi cere demisia lui Costel Alexe și arată că nivelul crescut de poluare înregistrat în Capitală, săptămâna trecută, a fost provocat de CET Grozăvești, iar în acest moment Alexe îl apără pe ministrul Economiei, Virgil Popescu, cel care coordonează activitatea CET-urilor din Capitală.

Eu îi cer demisia domnului Alexe pentru minciunile pe care le spune în fiecare zi. El este în campanie electorală pentru CJ Iași și este extrem de supărat pe colegii săi că nu l-au lăsat să candideze la Primăria Iași și au preferat să-l susțină pe actualul primar, domnul Chirica.

Ca să-și facă campanie electorală la Iași, domnul ministru îi terorizează pe bucureșteni! (…) Domnul ministru avea raportul pentu poluarea de duminică spre luni. A trecut la secret acele documente pentru a nu fi văzute de jurnaliști, de toți bucureștenii. Pe cine protejează domnul Alexe? Vă spun eu pe cine protejează și îmi asum ceea ce spun! Domnul Alexe îl protejează pe colegul său de partid Virgil Popescu, pentru că poluarea de duminică spre luni a fost cauzată de CET Grozăvești! Vreau să vă spun că toate CET-urile din București sunt extrem de poluante. Ei folosesc păcură în perioada în care sunt -10 grade, dar au vrut să scape de ea. Inițial au încercat să acopere această mizerie pe care au făcut-o și au zis că n-au ars păcura. Ulterior, ministrul Virgil Popescu, pentru că noi aveam documentele, a fost nevoit să recunoască că poluarea vine de la CET Grozăvești și CET Progresul”, a spus Gabriela Firea, la Antena 3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri