Caută
Close this search box.

Gabriela Firea s-a răzgândit, şi-ar dori acum să candideze ca INDEPENDENTĂ

firea

Întrebată dacă ia în calcul o candidatură ca independent şi nu sub sigla PSD, Gabriela Firea a declarat că „orice este posibil”, ea spunând că se va retrage din PSD dacă va constata că partidul „o ia pe un drum greşit”.

„Nu trebuie să vină analişti externi, interni dau de pe planeta Marte. Noi trebuie să înţelegem faptul că dacă ne îndepărtăm de ceea ce îşi doresc oamenii, nu avem decât de pierdut şi eu nu vreau să fiu într-o astfel de echipă. Voi lua o decizie cât mai aproape de depunerea candidaturilor. Dacă alegerile vor fi în luna iunie, în luna mai se depun candidaturile, deci am timp să văd ce se întâmplă cu formaţiunea politică din care fac parte şi să resping în totalitate acest fel de a face politică în care există dublu limbaj şi în care una discutăm la anumite întâlniri şi alta se întâmplă în exterior şi colegi de-ai noştri compromit o anumită idee”, a afirmat Gabriela Firea.
Firea a precizat că afirmaţiile sale reprezintă mai mult un avertisment”, nu o ameninţare.

Ea spus că nu îşi doreşte să facă „un astfel de rău”, precum crearea unei noi formaţiuni politice sau plecarea împreună cu o echipă din PSD.

Aceasta a precizat că îşi doreşte pentru alegerile locale alianţe cu Pro România ;i cu Partidul Ecologist.

Firea mai spune că, atunci când a ajuns primar general, a găsit directori în Primărie cu carnet de membru de partid care căpuşau bugetul Capitalei, ea acuzând că aceştia vor „să se mufeze din nou la banul public”.

Gabriela Firea a dezvăluit că premierul desemnat Florin Cîţu a fost unul dintre liderii măsuraţi de PNL în sondajele pentru Primăria Capitalei şi susţine că şi în sondajele comandate de contracandidaţii săi ea se află pe primul loc, în preferinţele bucureştenilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri