Caută
Close this search box.

Gabriela Firea: Spitalul ”Gomoiu” preia copiii cu boli infecţioase care se prezentau în mod normal la Spitalul ”Babeş”

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat, miercuri, că Spitalul Clinic de Copii ”Dr. Victor Gomoiu” începe să preia copiii cu boli infecţioase care în mod normal se prezentau la Spitalul Clinic „Dr. Victor Babeş”, unitate care acum preia cu prioritate pacienţi adulţi şi copii infectaţi cu noul coronavirus.

La Spitalul „Victor Gomoiu” sunt preluaţi copiii cu gripă, gastroenterite, boli eruptive, a anunţat edilul general, într-o postare pe Facebook.

Firea a amintit că acest spital funcţionează într-o clădire nouă şi are unul dintre cele mai moderne ambulatorii de pediatrie din ţară.

„Este pregătit cu toate echipamentele şi materiale necesare pentru a putea face nevoilor care pot apărea. Îngrijorarea părinţilor este reală şi, pentru că înţelegem grija pe care le-o poartă copiilor, ne alăturăm în lupta cu noul coronavirus COVID-19 prin toate mijloacele de prevenţie disponibile”, a transmis Gabriela Firea.

Ea a menţionat că a solicitat sprijinul spitalelor administrate de Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, urmând să comunice disponibilitatea acestora, mai departe, către Ministerul Sănătăţii.

„Oferim suport şi pentru preluarea pacienţilor din alte spitale de pediatrie”, a adăugat Firea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri