Caută
Close this search box.

Gest impresionant al lui Cosmin Olăroiu! Donează ZILNIC 100 de porții de mâncare pentru medicii unui spital din București

Fostul internațional de fotbal, apoi antrenort al Stelei, Cosmin Olăroiu (50 de ani), în prezent antrenor la Jiangsu Suning, în China, a decis să se implice în lupta contra pandemiei de coronavirus din România.

Deși românul antrenează în China, acolo de unde a pornit această epidemie care panichează în continuare lumea întreagă, acesta nu i-a uitat pe cei de acasă și va dona o sută de porții de mâncare pe zi pentru personalul medical de la spitalul „Victor Babeș” din București.

Dezvăluirea a fost făcută de către managerul spitalului, doctorul Emilian Imbri, în direct la televizor.

„Primăria Capitalei a pus la dispoziția spitalului nostru un hotel, unde în fiecare zi, cu transport asigurat, cei care lucrează la noi merg și rămân peste noapte. Dimineața și seara ei mănâncă la hotel. Prânzul este asigurat de un sponsor care se numește Cosmin Olăroiu! Ne-a întrebat cu ne poate ajuta și ne-a oferit această sponsorizare de masă pentru o sută de persoane pe zi.

Ne-a spus că peste această sponsorizare ne ajută cu orice altceva am avea nevoie. Alături de dumnealui au mai venit și persoane să ne sponsorizeze”, a spus Emilian Imbri, la România TV.

Cosmin Olăroiu a profitat de pauza competițională cauzată de COVID-19 și a revenit în țară, dar se va întoarce în următoarele zile în China, pe ruta Bucureşti – Dubai – Singapore – Shanghai, urmând să stea două săptămâni în izolare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri