Caută
Close this search box.

Gheorghe Dincă este în COMĂ. A fost desfigurat de puscăriași!

Gheorghe Dinică, criminalul din Caracal, a fost bătut cu bestialitate. Conform unor surse din penitenciar se pare că acesta a fost desfigurat și că a fost lăsat inconștient.

Aceleași surse susțin că soția crimalului Dincă a fost chemată de urgență la procuratură.

Situația este fară precedent, se știa, oricum, că Gheorghe Dincă este izolat și păzit de restul deținuților tocmai pentru ca furia lor să nu ducă la un scandal uriaș și la agresiuni.

Conform Impact.ro, inculpatul a fost bătut și violat de deținuți, aceștia dorind să îl ”pedepsească” aplicându-i același ”tratament” la care le-a supus pe victimele sale, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu. Conform aceleiași surse, Dincă ar fi fost desfigurat și lăsat inconștient, practic în stare de comă, drept pentru care soția sa a fost chemată de urgență la procuratură, așa cum am scris mai sus.

În altă ordine de idei, Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, fata care ar fi fost ucisă de ”Monstrul de la Caracal”, a citit, într-un live pe pagina lui de Facebook, o scrisoare venită de la Gheorghe Dincă. Numai că Alexandru Cumpănașu nu crede nici în ruptul capului că fițuica, în care chiar el este atacat direct, îi aparține criminalului.

3 răspunsuri

  1. Bine ati facut bravo felicitări celor ce au facut-o trebuia si mai rau de atat…

  2. Tot ce ne „zic” astia, e praf in ochi. Habar nu avem ce e cu toata povestea asta cu Dinca si cu fetele, si de ce a fost „creata”, si daca e ceva adevarat din tot ce s-a spus de la bun inceput. E o piesa de teatru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri