La începutul lunii, pe 1 martie, în cadrul emisiunii moderate de Claudiu Giurgea, patronul FCSB declara cu tărie că, în Postul Paștelui, intervențiile sale la televizor vor fi din ce în ce mai rare și că nu se va mai certa cu nimeni.

”Nu vreau să mă mai cert cu nimeni. Le cer iertare tuturor! De mâine dimineață începe postul, văd meciul și atât. În rest, televizor în casa mea nu există, tot postul, 50 de zile.

Nu o să mai spun nimic, la revedere! Eu așa vreau, să nu mai vorbesc. Dar mă mai cert, apoi cer iertare, apoi iar mă cert… până la infinit cer iertare”, spunea Gigi Becali la emisiunea ”Realitatea Sportivă”.

De doar 15 zile a fost nevoie pentru ca Gigi Becali să își încalce promisiunea!

Astăzi, 16 martie, patronul FCSB a ieșit la atac la adresa Guvernului lui Ludovic Orban, în contextul pandemiei cu coronavirus.

”În 2-3 săptămâni trece treaba asta cu coronavirusul. Peste o lună, chestiunea cu coronavirusul va mai folosi doar Guvernului, ca să poată crea o dictatură. Vor specula tocmai conducătorii țării situația asta. Pe ei nu îi interesează. sănătatea. M-am interesat pentru că nu credeam. În programul de urgență sănătatea este pe locul 12. Pe ei îi interesează alegerile anticipate.

Să știți că eu nu critic pentru că nu vreau fac iar pușcărie. Nu ne mai lasă domnul Orban să criticam acum. Se dictează starea de urgență și ne bagă la pușcărie între unul și cinci ani. Mi-a spus cineva că e prima pe lista de priorități este desființarea Secției speciale pentru investigarea magistraților. Și pe locul doi sunt alegerile anticipate. Sănătatea e pe locul 12. Mie imi place foarte multe ce măsuri au luat și nu vreau sa îi critic” a declarat Becali la ProX.

56 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 6 =