Caută
Close this search box.

Guvernul a lansat un site de informare despre coronavirus, din familia StiriOficiale.ro

guvernul

Guvernul anunță lansarea unui ghid bazat pe scenarii posibile prin care pot trece românii în timpul crizei de coronavirus. Cemafac.ro este parte a proiectului Stirioficiale.ro și a fost realizat pro-bono de voluntarii Code for Romania, organizație neguvernamentală independentă, neafiliată politic.

Cemafac.ro funcționează asemenea unui ghid simplu și practic bazat pe scenarii care va ghida persoanele care îl accesează pentru diferite situații posibile și va aduce populația mai aproape de măsurile recomandate de autorități.

”O funcție importantă a soluției cemafac.ro este chestionarul de evaluare simptome dezvoltat în parteneriat cu Departamentul pentru Situații de Urgență , pentru a identifica gradul de risc propriu în ideea de a vedea ce pași ai de urmat mai departe, în funcție de starea ta de sănătate și de acțiunile întreprinse în ultima perioadă.

Alte secțiuni din website-ul cemafac.ro tratează subiecte precum transmitere și simptome, cum ne protejăm, adaptare și rezistență cât și informații folositoare pentru cei care oferă ajutor sau sprijină echipele de intervenție”, transmite Grupul de Comunicare Strategică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri