A devenit oficial! Marcel Ciolacu solicită aviz DSU pentru şedinţa comună a Parlamentului rezervată votului de învestire a Guvernului Cîţu. Preşedintele interimar al PSD nu se oprește aici și a transmis că va trimite adrese la instituţiile statului pentru a putea ţine şedinţa de plen din Parlament.

„Mâine o să fim prezenţi. De dimineaţă o să facem adrese la DSU, DSP, aşa cum am văzut că a cerut domnul Marcel Vela. Dacă totul e ok, o să ţinem şedinţa”, a declarat Marcel Ciolacu, conform România TV.

Reacția omului care conduce PSD-ul este consecinţa deciziei de restricţionare a activităţilor culturale, ştiinţifice, artistice, religioase, sportive şi de divertisment, în spaţii închise, cu participarea a peste 100 de persoane, până la data de 31 martie, cu posibilitatea de prelungire.

Vă reamintim că votul de învestire a Guvernului Cîţu urmează să fie dat în şedinţa comună a celor două Camere ale Parlamentului.

„Vom vedea, este în mâna Parlamentului decizia privitoare la învestirea Guvernului Cîţu. Noi am purtat discuţii, negocieri, am încercat să formăm o majoritate, miniştrii noştri s-au prezentat în comisii la un nivel foarte bun, într-o evidentă creştere.

212 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here