Caută
Close this search box.

Guvernul va instala un spital militar de campanie pentru tratarea pacienţilor infectaţi cu COVID-19

Guvernul a mobilizat la Constanţa un spital militar de campanie cu dotările aferente destinat spitalizării şi tratării pacienţilor infectaţi virusul COVID-19, a anunţat, duminică, într-un comunicat de presă, prefectul George Niculescu.

Spitalul militar ar putea fi instalat, începând de săptămâna viitoare, chiar pe terenul alocat Ministerului Sănătăţii pentru construirea unui spital regional, în urmă cu peste patru ani, având în vedere că în apropiere funcţionează şi baza aeriană SMURD.

Spitalul va avea toate dotările necesare, astfel încât pacienţii să beneficieze de tratament şi îngrijiri medicale la cele mai înalte standarde şi va dispune de toate măsurile necesare de igienizare astfel încât să ofere siguranţă personalului medical implicat în lupta împotriva epidemiei. În plus, tot ca urmare a demersurilor noastre, Guvernul României dispune trimiterea, la Constanţa, a unui aparat PCR Real Time pentru detectarea rapid a infectării cu COVID-19 la pacienţi„, se arată în comunicatul semnat de prefectul George Niculescu, preluat de Agerpres.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri