Caută
Close this search box.

Hârtie igienică la preţ de apartament! Isteria a fost declanşată de coronavirus

Printre efectele cele mai stranii ale epidemiei globale de coronavirus este şi criza hârtiei igienice.

Nici un produs nu este mai de preț pe rețelele de comerț online din Australia decât hârtia igienică.

Isteria hârtiei igienice a luat amploare în Australia în pofida apelului făcut de premier, după ce a avut o întâlnire cu reprezentanții marilor magazine.

După ce au apărut imagini cu rafturile supermarketurilor complet golite de hârtia igienică, pe site-urile de comerț online din Australia au fost scoase la vânzare pachete de hartie igienică cu 100.000 de dolari australieni, adică aproape 60.000 de euro, cât preţul unui apartament din România, potrivit Metro.

Un utilizator din Sydney și-a încercat norocul pe Facebook Marketplace, scoțând la vânzare o singură bucată de hârtie cu echivalentul a aproximativ 550 de euro.

Deși publicul este informat pe toate canalele că noul coronavirus cauzează „o boală asemănătoare gripei, care nu provoacă probleme explozive de digestie”, asta nu i-a împiedicat pe oameni să dea năvală în supermarketuri şi să golească rafturile cu hârtie igienică.

FOTO: 7news.com.au

Un bărbat a postat pe un site un anunț de vânzare pentru o rolă de hârtie cu două straturi pentru suma de 1.000 de dolari, potrivit Digi24.

„Am postat anunțul mai mult pentru propria mea distracție, având în vedere evenimentele actuale”, a declarat bărbatul pentru 7news.com.au.

Bărbatul nu a avut o ofertă concretă pentru suma anunțată, însă au fost suficienți cei care au încercat să negocieze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri