Caută
Close this search box.

Hunedoara: Două persoane din acelaşi salon cu femeia din Valea Jiului, depistată pozitiv cu coronavirus, au decedat

Două paciente care au stat în acelaşi salon cu femeia din Valea Jiului, depistată pozitiv la infecţia cu virusul COVID-19, au decedat, testele pentru noul coronavirus aplicate în cazul acestora fiind negative, a informat, vineri, Prefectura Hunedoara.

„Spitalul de Urgenţă din Petroşani a informat DSP Hunedoara despre decesul a două paciente care au fost în salon cu persoana de 26 de ani, depistată pozitiv. Pentru aceste două persoane s-a primit rezultat negativ pentru COVID-19”, se arată într-un comunicat al Prefecturii Hunedoara.

Ancheta epidemiologică declanşată la spitalul din Petroşani este în desfăşurare pentru depistarea contacţilor direcţi ai celor şase persoane depistate pozitiv la infecţia cu virusul COVID-19, în cursul zilei de joi, se precizează în documentul citat.

La această acţiune din Valea Jiului participă medicii epidemiologi de la Direcţia de Sănătate Publică Hunedoara şi de la toate spitalele din judeţ.

Trei dintre cele şase persoane din judeţul Hunedoara care au fost confirmate joi ca fiind infectate cu virusul COVID -19 sunt cadre medicale ale Spitalului de Urgenţă din Petroşani, două dintre ele având vârstele de 45 de ani, iar una de 53 de ani.

Acestea au luat contact cu femeia de 26 de ani, din Valea Jiului, care nu a respectat regimul de izolare la domiciliu la sosirea din Italia şi s-a internat în unitatea sanitară pentru o durere lombară.

Celelalte trei persoane depistate pozitiv sunt pacienţi ai spitalului, fiind vorba de trei femei cu vârstele de 52, 58 şi 74 de ani.

Toate cele şase femei fac parte dintre cele 64 de persoane care au fost testate joi în cadrul anchetei epidemiologice efectuate la spitalul din Petroşani.

Pacientele au fost internate la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri