Administraţia Prezidenţială se alătură şi anul acesta campaniei „Earth Hour” – Ora Pământului, astfel că sâmbătă seara, în intervalul orar 20,30 – 21,30, iluminatul Palatului Cotroceni va fi întrerupt.

Ora Pământului („Earth Hour”), marcată în acest an la 28 martie, în intervalul orar 20,30 – 21,30, este cea mai mare manifestare voluntară de mediu din istoria omenirii.

Mişcarea „Earth Hour” a fost iniţiată de „World Wide Fund for Nature” (WWF) („Fondul mondial pentru natură”), care derulează proiecte pentru conservarea naturii, în peste o sută de ţări. Înfiinţată în 1961, misiunea WWF, la nivel global, este să oprească degradarea mediului înconjurător şi să construiască un viitor în care oamenii să trăiască în armonie cu natura, potrivit awsassets.panda.org.

În acest an, într-un context excepţional, în care ţări din întreaga lume se confruntă cu cea mai gravă criză de sănătate publică ce decurge din izbucnirea pandemiei de COVID-19 (coronavirus), echipa de organizare globală, WWF, a evenimentului recomandă tuturor persoanelor să participe digital la marcarea Orei Pământului.

36 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 3 =