Caută
Close this search box.

Îngrozitor! Dosare de pensie mucegăite descoperite de Violeta Alexandru!

violeta alexandru

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a prezentat pe Facebook imagini cu modul în care sunt depozitate mii de dosare de pensie. Multe au putrezit din cauza mucegaiului.

„Viaţa oamenilor călcată în picioare. Aici este şi despre rezistenţa pe care o opune sistemul când îi pui oglindă în faţă. Revin cu detalii despre ce se întâmplă şi cum ieşim din starea asta. Nu pot să întorc capul atunci când văd o problemă”, a scris Violeta Alexandru, pe Facebook.

Ultimii miniştri ai Muncii din partea PSD au fost Lia Olguţa Vasilescu şi Marius Budăi.

Olguta Vasilescu o atacă în schimb violent aproape zilnic pe Violeta Alexandru. Zilele trecute, a catalogat-o drept „hoaţă care fură munca noastră”.

„Violeta faci şi tu ceva sau te mulţumeşti să furi că o hoaţă ce am muncit noi şi să duci razboiaie cu liftiere? Cristi Vasilcoiu: ‘Violeta Alexandru se laudă în comisiile reunite de Muncă ale Parlamentului tot cu un proiect PSD!’”, a scris Olguta Vasilescu pe Facebook. Vasilcoiu este fostul ei consilier pe comunicare de la Ministerul Muncii.

Violeta Alexandru a anunţat, la audierea din Parlament, că în cel mult o lună va fi funcţională o platformă destinată sistemului de adopţie, care urmăreşte situaţia copilului inclusiv post-adoptie.

„Sunt conştientă că până la aşezarea din punct de vedere politic în Parlament pârghiile pe care le am la dispoziţie sunt limitate. Mă interesează mai puţin să generez legi, ci oamenii să vadă cu adevărat că în acest minister cineva se uită la problemele pe care le au şi le corectează”, a spus aceasta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri