Caută
Close this search box.

Iohannis: Lumea se așteaptă la un recul în economie, după ce se termină criza de coronavirus. Sperăm să se termine în câteva săptămâni

Președintele Klaus Iohannis a declarat miercuri că speră ca în câteva săptămâni să se termine criza coronavirusului și a anunțat că discută cu guvernul și mediul privat ”un set de măsuri fezabile” pentru mediul de afaceri.

Preşedintele Klaus Iohannis participă, alături de premierul interimar Ludovic Orban, la prima reuniune a Grupului de Lucru Interinstituţional pentru evaluarea impactului economic, financiar şi bugetar asupra României generat de efectele COVID-19.

Președintele a menționat că este de așteptat ca epidemia să se termine în câteva săptămâni.

Sunt mulțumit de felul în care guvernul Orban gestionează această criză. Măsurile luate mi se par potrivite, au venit la timp. Nu putem să lăsăm totul în treaba autorităților, trebuie să evităm panica și isteria, a spus Klaus Iohannis.

Președintele a mai declarat că Guvernul va lua „un set de măsuri ca reculul din economie să fie tratat și să nu pierdem nici vremea, nici banii românilor”.

Totodată, a spus Iohannis, ministrul Finanțelor s-a pregătit foarte bine pentru această situație și nu va fi nicio problemă cu plățile pentru „luna aceasta”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri