Caută
Close this search box.

Lovitură pentru familia Becali în plină pandemie

În plină pandemie de coronavirus, la mai bine de un an de când a câștigat procesul cu Lucian Becali, care a calomniat-o, Adelina Pestrițu a primit în cele din urmă daune de 19.000 de lei, bani pe care i-a donat imediat unui spital de copii.

În urma procesului pe care l-a pierdut, Lucian Becali trebuia să îi achite Adelinei Pestriţu daune în valoare de 17.000 de lei. Cum asta nu s-a întâmplat, după ce a aşteptat aproape un an, bruneta a fost nevoită să apeleze din nou la instanţă, deoarece nepotul lui Gigi Becali nu îi plătise prejudiciul.

Astfel, potrivit surselor Romaniatv.net, Adelina Pestriţu l-a executat silit pe Lucian Becali pentru suma de 19.000 de lei, reprezentând daunele iniţiale, la care s-au adăugat şi cheltuielile de executare.

Deşi vedeta nu a menţionat numele lui Lucian Becali, este de notorietate războiul pe care l-a avut în instanţă cu acesta, dar şi detaliile procesului indică faptul că este vorba despre nepotul latifundiarului din Pipera.

„Solutia pe scurt: Admite cererea de încuviinţare a executării silite. Încuviinţează executarea silită a titlului executoriu reprezentat de sentinţa civilă nr. 3092 pronunţată la 17.05.2017 de Judecătoria Buftea – Secţia Civilă ?i decizia civilă nr. 1408/A pronunţată la 27.03.2019 de Tribunalul Ilfov – Secţia Civilă, privind obligaţiile indicate în titlul executoriu, la care se adaugă cheltuielile de executare, împotriva debitorului.

Autorizează creditorul să procedeze la executarea silită a debitorului pentru obligaţiile rezultate din titlul executoriu pe întreg teritoriul ţării. Fără cale de atac. Pronunţată, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei astăzi, 05.03.2020”, se arată în decizia magistraților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri