Caută
Close this search box.

Lui Tăriceanu îi arde de miştouri ieftine. „Iohannis e în carantină?”

călin popescu Tăriceanu

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, lansează un nou atac violent la adresa lui Klaus Iohannis. „Romanii se întreabă dacă Preşedintele lor este în carantină.

Îi e frică să iasă să ne vorbească nouă, muritorilor de rând? Nu vrea să împartă acelaşi aer cu restul romanilor?”, întreabă insidios Tăriceanu.

„Ştie cineva unde este Preşedintele României zilele acestea? Nu de alta, dar nu am văzut nici o declaraţie, nicio poziţie publică din partea celui care mai acum câteva luni a primit votul romanilor. După ce a declanşat o criză politică majoră prin insistenţa de a organiza alegeri anticipate care să-i aducă, pe lângă „guvernul lui”, şi „parlamentul lui”, adică toată puterea în stat, dl Iohannis pare că s-a retras în munţi, la aer curat.

Pe bună dreptate romanii se întreabă dacă Preşedintele lor este în carantină. Îi e frică să iasă să ne vorbească nouă, muritorilor de rând? Nu vrea să împartă acelaşi aer cu restul românilor?

În urmă cu doi ani, preşedintele Iohannis mergea în Italia să se întâlnească cu românii de acolo. Acum, de când situaţia în Italia este una critică, preşedintele Iohannis nu iese nici măcar cu o declaraţie publică prin care să îi liniştească, să le arate că statul roman e alături de ei.

Românii, din ţara sau din afara ei, au nevoie de un Preşedinte care să le fie alături la bine, dar mai ales la greu. Şi acum este un asemenea moment. Când nu e vorba de campanie, de alegeri, de voturi, românii nu mai contează pentru Klaus Iohannis?”, a scris Tăriceanu, pe Facebook.

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri