Caută
Close this search box.

Marcel Ciolacu a descoperit că pasta de dinţi e diferită în România, faţă de Europa

ciolacu

Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, a dat semnalul întoarcerii la mesajul naționalist promovat de Liviu Dragnea pe vremea când acesta din urmă conducea partidul.

Ciolacu a făcut mai multe referiri la presupusul dublu standard care funcționează în comunitatea europeană, nominalizând rețetele diferite pentru Coca Cola, pasta de dinți și roșii, invocate de mai multe ori de Dragnea.

Întrebat fiind de Lia Olguța Vasilescu, venită în PSD după ce a fost membru PRM, Ciolacu a spus că partidul are nevoie și de aripa peremistă, dar și că România are nevoie de naționalism:

”E normal să existe în fiecare partid o astfel de aripă naționalistă. Important este cât este de dominant și cum se adaptează cerințelor populației. Să vorbim concret.

Există un dublu standard între produsele din Europa și produsele din România. Rețeta din sticla de Coca Cola de la Bruxelles este diferită decât sticla de Coca Cola din România.

Marea problemă este că asta din România aproape a devenit mai scumpă decât cea de la Bruxelles. Pasta de dinți. Rețeta de la orice pastă de dinți din Europa este total diferită decât rețeta de pastă de dinți din România. Roșiile au alt gust (…)

Este normal să existe astfel de voci (naționaliste, n.red.). Politicienii trebuie să aibă capacitatea să lupte pentru îndreptarea acestor decalaje. În toată Europa au existat la un moment dat partide poate extremiste la putere. Nu inventăm noi apa caldă.

Depinde cât de mult dorim să le încurajăm prin atitudinea noastră. Naționalismul nu este un lucru rău. România are nevoie de naționalism. Nu avem nevoie de extremă dreaptă sau extremă strângă. Am crezut că vă referiți la un nationalism normal”, a declarat Marcel Ciolacu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri