Ministrul Marcel Vela a anunţat suspendarea activităţii de servire şi consum al produselor alimentare şi băuturilor alcoolice şi nealcoolice organizată de restaurante, hoteluri, cafenele.

De asemenea, în declaraţiile de la Ministerul de Interne, Marcel Vela a anunţat că adunările şi evenimentele de peste 100 de persoane, organizate în spaţii deschise, sunt interzise.

Ministrul Vela a hotărât suspendarea tuturor activităţilor culturale, ştiinţifice, religoaose, sportive, balneare, desfăşurate în spaţii închise.

Zborurile către şi dinspre Spania sunt, de asemenea, suspendate pentru 14 zile, începând de miercuri, 18 martie, ora 18.00.

„Se suspendă toate zborurile efectuate de operatori economici aerieni spre Spania şi din Spania către România pentru toate aeroporturile din România, pentru o perioadă de 14 zile.

Măsura intră în vigoare începând cu data de 18 martie, ora 18.00.

Cu privire la zborurile din Italia, am prelungit măsura suspendării acestora, spre şi dinspre Italia către România, pentru o perioadă de 14 zile, începând din data de 23 martie 2020”, a spus Vela.

98 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 2 =