Caută
Close this search box.

Marele turneu de la Roland Garros a fost amânat

Din cauza pandemiei de coronavirus, organizatorii turneului Roland Garros, al doilea eveniment major al sezonului, au decis amânarea întrecerii până în toamna acestui an.

Programat inițial în perioada 24 mai – 7 iunie, celebrul turneu major din capitala Franței se va desfășura, totuși, în acest an. Astfel, organizatorii competiției au anunțat că lupta pentru rânvitul titlu de la Roland Garros se va da între 20 septembrie și 4 octombrie.

În ciuda anulării turor evenimentelor din „Sportul Alb”, turneul de la Roland Garros ar fi trebuit să se dispute cu porțile închise, însă origanizatorii au revenit asupra deciziei.

„Trebuie să urmăm recomandările guvernului și ale experților medicali. Inevitabil, competițiile programate în săptămânile următoare sunt expuse. Va fi o problemă să organizăm Roland Garrosul cu porțile închise. Ar fi viabil din punct de vedere economic? Lucrurile se întâmplă cu rapiditate, vom vedea până la momentul startului competiției. Deocamdată, Roland Garros e mai aproape în timp”, a declarat directorul turneului de la Roland Garros, Guy Forget.

În 2018, turneul a fost câștigat de actualul nr.2 mondial, Simona Halep (foto), care pe atunci era nr.1 mondial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri