Caută
Close this search box.

Maria Grapini începe din nou scandalul: va duce la Bruxelles poze cu Sorina Pintea purtând CĂTUŞE

maria grapini

Europarlamentarul PSD Maria Grapini anunţă că va lua cuvântul în Parlamentul European, pentru a denunţa abuzurile din România, în legătură cu Sorina Pintea. Ea a menţionat că le-a scris şi liderilor UE, şefei Comisiei Europene. Ursula von der Leyen şi preşedintelui Parlamentului European, David Maria Sassoli.

„Am fost în Comisia LIBE timp de cinci ani, în Parlamentul European, s-a indicat acolo să nu se folosească arestare preventivă decât în cazul infracţiunilor cu violenţă. Să se facă metode alternative, ne-au pus să vizităm puşcarii în toate statele membre.

Pe lângă faptul că e bolnavă, nu a avut niciun motiv să o încătuşeze, nu a avut nicun motiv să o ţină în arest preventiv, pentru că nu au avut dovada că e vinovată

Eu am făcut o scrisoare doamnei preşedinte a Comisiei Europene şi preşedintelui Parlamentului European şi la Strasbourg m-am iscris luni să iau cuvântul pe acest caz. Am făcut un apel public să primesc poze cu cătuşele, cum plânge, cum are fata tumefiată că-i bolnavă şi le voi prezenta în Parlamentul European”, a anunţat Grapini, la Antena 3, în emisiunea lui Mihai Gâdea.

În premieră după ce a fost arestată, Sorina Pintea a transmis un mesaj pe pagina ei de Facebook în care afirmă că „umilirea şi tortură umană trebuie să dispară din ochii romanilor, europenilor, oamenilor!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri