Caută
Close this search box.

Maria Grapini scapă din nou hăţurile şi JIGNEŞTE un cunoscut jurnalist

maria grapini

Europarlamentarul PSD Maria Grapini a postat un comentariu jignitor şi degradant la adresa jurnalistului Mircea Marian, pe pagina de Facebook a lui Mirel Curea, redactor şef adjunct la EvZ.

„După faţă poţi spune cât de mare e prostia şi ipocrizia!”, a scris Maria Grapini, comentând astfel modul în care arată Mircea Marian.

 

Această fotografie a fost postată de Mirel Curea, invitându-şi subtil admiratorii să îi atace pe Mircea Marian şi pe soţia sa. Curea a scris, făcând pe deontologul, că nu vrea spună nimic despre soţia lui Mircea Marian, pentru ca apoi imediat să facă exact pe dos.

Totul a pornit de la faptul că Mircea Marian a ironizat pe Facebook faptul că soţia lui Mirel Curea este folosită de Antena 3 ca expert, care certifica faptul că Sorina Pintea ar fi fost într-o stare foarte gravă de sănătate.

„Nevasta lui Mirel Curea – chestia aia semivorbitoare care conduce EvZ – a fost plasată la Antena 3, pe post de expert dermatolog, ca să explice poporului că Sorina Pintea e pe moarte. Pe argumente ştiinţifice, nu pe vorbe şi interes, desigur”, a scris Mircea Marian.

Antena 3 a anunţat că soţia lui Mirel Curea, Carmen Curea, este „unul dintre cei mai reputaţi medici dermatologi ai României”. Mirel Curea este invitat aproape zilnic la Antena 3, unde ataca isteric procurorii DNA şi pe oricine susţine lupta anticorupţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri