Caută
Close this search box.

Martin Tudor, antecedente personale cu inima. Vărul său murise la 41 de ani tot după un infarct! „O s-o pățesc și eu!”

Martin Tudor, fostul mare portar al roș-albaștrilor de la Steaua, a murit la 43 de ani după un infarct suferit în dimineața de luni. Se afla la Reșița, în apartamentul prietenei sale, iar medicii nu au mai putut face nimic.

FANATIK a aflat că tragedia s-a petrecut în apartamentul prietenei sale din Reșița, în jurul orei 11 dimineața. A fost chemată imediat salvarea, iar medicii l-au resuscitat chiar în locuință.

Din păcate nu s-a mai putut face nimic și, la circa 30 de minute după sosirea medicilor, s-a declarat decesul.

Din informațiile noastre, Martin Tudor avea antecedente în acest sens, și în familie, și el personal.

Este interesant că un văr primar al fostului goalkeeper al roș-albaștrilor a murit tot din pricina unui infarct în urmă cu puțin timp, la doar 41 de ani. Martin avea 43!

La ceva timp după moartea rudei sale, speriat de tot ceea ce se întâmplase, Martin Tudor a suferit și el un preinfarct! Și a fost internat ulterior la o clinică din Turcia pentru controale amănunțite.

Acel eveniment l-a afectat foarte mult pe Martin. Nu puține au fost situațiile când teama l-a cuprins pentru ceea ce s-a întâmplat cu vărul său primar și le spunea apropiaților că îi este foarte teamă că i se va întâmpla și lui: „O s-o pățesc și eu!”

Era la Chiajna când a suferit acel preinfarct, dar a trecut peste moment și se părea că nu mai are probleme în acest sens.

Dar stresul din ultima perioadă pentru fostul portar l-au afectat mai mult decât ar fi crezut. Acum se mutase la Reșița, unde stătea cu noua sa prietenă și în apartamentul căreia a și murit. Trupul său a ajuns la spital pentru autopsie.

Este posibil, din primele informații, ca înmormântarea să aibă loc la Drăgășani. Foto ProSport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri