Caută
Close this search box.

Ministerul Sănătăţii NEAGĂ că Anca Alexandrescu ar face parte din echipa ministrului Victor Costache

anca alexandrescu

Ministerul Sănătăţii anunţă că Anca Alexandrescu, fosta consilieră a lui Dragnea şi Dăncilă, nu face parte din cabinetul ministrului. De asemenea, aceasta nu lucrează în echipa de comunicare sau în vreun alt departament din minister. O informaţie în acest sens a fost lansată de Vasile Dâncu.

„Urmare a informaţiilor false apărute în mass-media, precizăm că, doamna Anca Alexandrescu nu face parte din cabinetul ministrului Sănătăţii, nu lucrează în echipa de comunicare sau în vreun alt departament/ cabinet demnitar din cadrul Ministerului Sănătăţii”, a anunţat Ministerul Sănătăţii.

Vasile Dâncu, care are un război cu Anca Alexandrescu, pe fondul tensiunilor dintre taberele din PSD, a susţinut că văduva neagră este consilieră a ministrului Victor Costache.

„Era să uit de mărţişorul pentru Văduva Neagră, piarista mea recentă. E un mărţişor de gând, evident. Ancuţa, nu te mai preocupa de mine, nu eu sunt pericolul. Ai grijă ca DNA a luat în vizor Ministerul Sănătăţii, unde ştim că eşti consilieră, pe acte sau nu, a ministrului Costache.

Ştim că înainte erai consiliera cu achiziţii a doamnei Pintea şi a altora. Virusul de la minister poate fi mai puternic decât virusul despre care vorbeai în atacurile asupra mea, sper că stai bine cu imunitatea. Ai grijă de tine!”, a scris Vasile Dâncu, pe blogul său.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri