Moise Guran i-a anunțat pe liderii USR, reuniți în ședința Biroului Național, că nu își mai dorește să coordoneze campaniile electorale ale Alianței USR PLUS, au declarat surse din conducerea Uniunii.

Potrivit acestora, Moise Guran a spus că a luat această decizie din motive personale.

Inițial, Moise Guran nu a putut fi contactat pentru detalii suplimentare referitoare la decizia de retragere, dar ulterior a revenit cu o declarație pentru G4Media.ro.

”Este adevărat, dar numai dacă prin motive personale înțelegem diferențe de principii. Nu m-am înscris în USR, tot din «motive personale»”, a explicat el.

Pe 15 ianuarie, Moise Guran a anunțat, într-o intervenție la Europa FM, că renunță definitiv la cariera de jurnalist și că își va asuma un rol politic. Decizia sa a venit după mai multe discuții cu liderii Alianței USR PLUS, Dan Barna și Dacian Cioloș.

Într-o conferință de presă susținută în aceeași zi, Dan Barna a explicat că Guran va fi implicat direct în coordonarea campaniilor alianței USR-PLUS pentru alegerile locale și alegerile parlamentare „indiferent dacă vom avea anticipate sau nu”.

57 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 1 =