Caută
Close this search box.

Morga din Londra nu mai face față: Trupurile neînsuflețite, aliniate într-un cort

Realitatea cumplită din Italia pare să se repete în Marea Britanie. Morga dinn Londra nu mai face față numărului de oameni omorâți de coronavirus. Trupurile neînsuflețite vor fi ținute într-un cort imens.

Muncitorii au ridicat un cort uriaș lângă Morga Centrală din Londra. Autoritățile se pregătesc de valul uriaș de morți cauzate de pandemia de coronavirus. Miercuri, numărul deceselor a ajuns la 167.

În prezent, morga poate ține 102 cadavre. Noua „extensie” poate dubla capacitatea.

Mii de britanici au ales să ignore orice măsură de precauţie şi au chefuit în baruri şi puburi cu ocazia sărbătorii Saint Patrick. În Londra, Liverpool, Manchester sau Newcastle, petrecăreţii au ciocnit paharele, au tras o înjurătură la adresa virusului şi au continuat petrecerea.

Premierul Boris Johnson a ales să nu închidă barurile în speranţa că britanicii vor dezvolta o imunitate colectivă. Conceptul implică infectarea unui număr tot mai mare de oameni, care vor dezvolta ulterior imunitate.

Ideea e contestată de specialişti, care atrag atenţia că ar putea provoca un număr mare de decese.

„Nu ştim sigur care este rata mortalităţii şi este prea devreme să încurajăm imunitatea de grup într-un mod sigur şi responsabil, în absenţa unui vaccin şi a unui tratament”, spune Kavita Patel, cercetător în politici de sănătate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri