Caută
Close this search box.

Nicolas Maduro cere venezuelenilor să bea cât mai mult ceai

nicolas maduro

Preşedintele Venezuelei, Nicolas Maduro, a sugerat că ceaiul ar putea să combată infectarea cu coronavirus. În Venezuela s-au înregistrat 91 de cazuri de coronavirus până acum.

Maduro a susţinut un discurs televizat, sorbind dintr-o ceaşcă mică. Nicolas Maduro le-a spus venezuelenilor să bea ceai „aromatica”, un ceai de plante făcut cu lemongrass, soc, piper negru, lămâie şi miere, la „fiecare două sau trei ore, de cinci ori şase ori pe zi”.

El a susţinut că împreună cu soţia face în fiecare zi 10 căni din acest elixir, pentru toată familia. „Este delicios”, a menţionat Maduro, citat de The Guardian.

Specialiştii în sănătatea publică avertizează că Venezuela este departe de a putea să gestioneza epidemia de coronavirus, sistemul de sănătate fiind deja în colaps.

Twitter a decis să şteargă mai multe dintre postările lui Maduro. El a distribuit un articol, prin care se susţinea că virusul poate fi vindecat cu ajutorul ceaiului. Un alt articol distribuit de Maduro, care a fost şters, afirmă că acest virus este o armă bioteroristă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri