Norica Nicolai, preşedintele Consiliului Naţional al ALDE, se foloseşte de criză coronavirusului pentru a ataca din nou DNA. Ea a afirmat la Antena 3 că este posibil că medicii să renunţe să mai salveze pacienţi, de frică DNA.

„Domnul Gâdea, vreau să spun un lucru pe care nu l-am mai auzit în spaţiul public. Indiferent cât de profesionişti ar fi doctorii, indiferent cât de repede ar curge aceasta aprovizionare cu materiale, în momentul de faţă suntem într-un foarte mare deficit.

Această comunitate profesională este prima prioritate la protecţie. Dacă se transmite o stare de spirit în comunitatea profesională eu nu exclud ca foarte mulţi dintre ei să spună ‘eu merg acasa’. Mi-amintesc ce s-a întâmplat la Colectiv, toată lumea a aplaudat eforturile acestor oameni, în primele momente, dar după aia s-a găsit cineva, DNA-ul, să-i târască pe foarte mulţi dintre ei prin procese.

Putem exclude că aceşti oameni nu vor reacţiona, printr-un instinct de conservare, şi vor spune ‘pentru ce?’. ‘Pentru ce să-mi risc sănătatea, pentru ce să-mi risc viaţa, pentru ce să-mi risc libertatea?’”, a spus Nicolai, la Antena 3.

Norica Nicolai este în acest moment şomeră, ea nu a reusitt să intre în Parlamentul European după ce ALDE nu a făcut pragul electoral. Nicolai a fost prima pe lista ALDE.

190 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 3 =