Caută
Close this search box.

Norica Nicolai, noi aberaţii. Medicii nu vor mai SALVA infectaţii de teama DNA VIDEO

norica nicolai

Norica Nicolai, preşedintele Consiliului Naţional al ALDE, se foloseşte de criză coronavirusului pentru a ataca din nou DNA. Ea a afirmat la Antena 3 că este posibil că medicii să renunţe să mai salveze pacienţi, de frică DNA.

„Domnul Gâdea, vreau să spun un lucru pe care nu l-am mai auzit în spaţiul public. Indiferent cât de profesionişti ar fi doctorii, indiferent cât de repede ar curge aceasta aprovizionare cu materiale, în momentul de faţă suntem într-un foarte mare deficit.

Această comunitate profesională este prima prioritate la protecţie. Dacă se transmite o stare de spirit în comunitatea profesională eu nu exclud ca foarte mulţi dintre ei să spună ‘eu merg acasa’. Mi-amintesc ce s-a întâmplat la Colectiv, toată lumea a aplaudat eforturile acestor oameni, în primele momente, dar după aia s-a găsit cineva, DNA-ul, să-i târască pe foarte mulţi dintre ei prin procese.

Putem exclude că aceşti oameni nu vor reacţiona, printr-un instinct de conservare, şi vor spune ‘pentru ce?’. ‘Pentru ce să-mi risc sănătatea, pentru ce să-mi risc viaţa, pentru ce să-mi risc libertatea?’”, a spus Nicolai, la Antena 3.

Norica Nicolai este în acest moment şomeră, ea nu a reusitt să intre în Parlamentul European după ce ALDE nu a făcut pragul electoral. Nicolai a fost prima pe lista ALDE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri