Numărul total al cazurilor de infectare cu noul coronavirus a ajuns joi la prânz la 277 după ce în ultimele ore au fost confirmate alte 17 de cazuri noi. Până acum sunt 25 de oameni vindecaţi, 16 la Timişoara, 8 la Bucureşti şi unul la Iaşi.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 17 noi cazuri de îmbolnăvire, astfel: 4 la Suceava, 3 la Bucureşti, 2 la Cluj, 2 la Bistriţa Năsăud, 2 la Covasna şi câte unul la Iaşi, Dolj, Ilfov şi Constanţa.

„Pacienţii nou confirmaţi au vârsta cuprinsă între 19 ani şi 67 de ani. Starea generală de sănătate a pacienţilor este bună. La ATI, în acest moment sunt internaţi 6 pacienţi, din care unul în stare gravă la Craiova (pacient cu boli pre-existente)”, anunţă autorităţile.

Pe teritoriul României, în carantină instituţionalizată sunt 3.822 de persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus). Alte 33.709 persoane sunt în izolare la domiciliu şi se află sub monitorizare medicală.

Până la această dată, la nivel naţional, au fost prelucrate 4.973 de teste. Dintre acestea, 4.696 au fost cu rezultat negativ, adică persoanele de la care au fost prelevate mostrele analizate nu sunt infectate cu COVID-19.

171 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here