Caută
Close this search box.

O concurentă de la ”Românii au talent” a murit la doar 15 ani!

Excepționala tânără a fost diagnosticată în anul 2017 cu cancer osos. „Emma nu şi-a dorit să fie amintită drept fata bolnavă de cancer şi a urât expresia «a pierdut bătălia».

Astfel, Emma Neagu a venit la Românii au talent cu un număr de ginmnastică care a smuls lacrimile telespectatorilor și cele ale juriului și prezentatorilor.

A rămas fara un picior în urmă cu câțiva ani, dar nu a renunțat la visul său. A dansat impecabil pe scena Românii au talent, lăsându-i pe toți inmărmuriți.

Are 15 ani și a venit din Toronto, Canda. Își dorea să danseze și să lupte pentru copiii care suferă de cancer.

Acum doi ani fost diganosticată cu cancer osos și a fost nevoie să i se amputeze piciorul.

Din cauza pasiunii ei pentru gimnastică și dans, Emma a ales să-i fie amputat piciorul pentru a nu i se interzice gimanstica și dansul. Altfel urma sa aibă o tijă metalică care o împiedica să mai facă acest lucru.

Pe atunci, la amintita ediție Românii au talent, concurenta a trecut în etapa următoare cu 4 de da și multe felicitări din partea juriului.

Din nefericire, Emma Neagu, fetița de doar 15 ani care ne-a uimit prin puterea ei de a spera la viață, a plecat la cele veșnice. Dumnezeu să o ierte și să-i lumineze calea spre Infinit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri