Caută
Close this search box.

O legendă a muzicii, răpusă de noul coronavirus

Tristeţe fără margini şi un infinit de lacrimi în lumea muzicii. O legendă a jazzului a fost răpusă de noul coronavirus, iar unul dintre apropiaţii săi a făcut publică vestea tristă şi a anunţat cum se va desfăşura înmormântarea. Regretatul artist şi-a dat ultima suflare într-un spital din Paris.

Cel mai cunoscut artist de jazz din lume, a murit, din păcate, din cauza coronavirusului
Saxofonistul camerunez Manu Dibango, considerat o legendă a stilului afro-jazz, a murit într-un spital din Paris. El se afla internat, după ce a contractat noul coronavirus şi, în ciuda eforturilor medicilor, au intervenit complicaţii provocate de COVID-19 care i-au fost fatale. Regretatul artist avea 86 de ani şi este prima prima celebritate de pe plan mondial care a murit din cauza noului coronavirus.

“Cu o tristeţe profundă, anunţăm pierderea lui Manu Dibango, al nostru Papy Groove, care a amurit pe 24 martie 2020, la 86 de ani, după ce a fost infectat cu COVID-19.

Funeraliile vor avea loc în strictă intimitate familială, iar un omagiu îi va fi adus ulterior, imediat ce acest lucru va fi posibil” , se arată într-un comunicat transmis de Thierry Durepaire, administratorul catalogului muzical al artistului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri