Caută
Close this search box.

O tânără de 31 de ani din Marea Britanie a murit în timpul unei operaţii de mărire a feselor!

O tânără de 31 de ani din Marea Britanie a murit după ce a apelat la o operaţie de mărire a feselor. Melissa Kerr a vut să fie mai sexy astfel că a apelat la intervenţia churigicală la un spital privat din Istanbul, Turcia.

O tânără de 31 de ani din Marea Britanie a murit după ce a apelat la o operaţie de mărire a feselor. Melissa Kerr a vut să fie mai sexy astfel că a apelat la intervenţia churigicală la un spital privat din Istambul, Turcia.

Meliss Ker era căsătorită, avea trei copii şi urma să se căsătorească cu partenerul ei. Nu a mai apucat să facă asta, înturcât a murit la sfârţitul anului trecut în timpul intervenţiei chirurgicale pentru mărire a fundului.

Potrivit necropsiei, în timpul operaţiei, bucăţi de ţesut adipos s-au desprins în timpul intervenţiei chirurgicale şi i-a blocat tinerei o arteră la plămâni. De asemenea, bucăţelele de grăsime i-au blocat şi un vas de sânge.

Melissa Kerr lucra la un centru de sănătate psihică. Femeia a plătit pentru 3.150 de lire pentru intervenţia chirurgicală în urma căreia trebuia să fie mai sexy. Partenerul şi tatăl copiilor ei a publicat pe reţeaua de socializare un mesaj cutremurător de Ziua Îndrăgostiţilor.

„Tot ce mi-am dorit a fost să fim împreună, să îți pun inelul de logodnă pe deget și să te văd cum organizezi nunta, alături de mama și sora ta. Voi continua să te iubesc din toată inima până la ultima suflare”, a fost mesajul partenerului Melissei Ker.

Partenerul tineri a mai spus că „a pus inelul de logodnă alături de ea, ca să îl aibă pentru totdeauna”. Melissa Kerr nu este prima victimă a acestui fel de intervenţie chirurgicală. În august 2008, o altă tânără, Leak Cambridge, 29 de ani, a decedat după ce a vrut să îşi mărească fundul.

Aceasta a decedat în condiţii similare, dar într-un spital din Izmir, tot din Turcia. După ultimul caz, doctorul Kevin McLoughlin a cerut interzicerea acestui tip de intervenţie chirurgicală. În plus, acesta a spus că Melissei Kerr nu i-au fost prezentate toate riscurile operaţiei de măărire a feselor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri