Caută
Close this search box.

Oamenii au comparat Bucureștiul cu Mumbaiul și s-au plâns de smog și mirosul toxic

Reţelele independente de monitorizare a calităţii aerului au înregistrat depăşiri record ale poluării cu PM 2,5 şi PM 10, luni dimineaţă. Au fost înregistrate depăşiri cu 500-1.000% peste limitele maxim admise de poluare. Bucureștenii care au plecat luni dimineață spre locurile de muncă au sesizat smogul care a acoperit orașul și s-au plâns de mirosul greu, toxic. Mulți au filmat norul dens, cu miros greu, care a acoperit luni tot orașul.

Mai multe imagini au fost transmise de utilizatori www.digi24.ro și telespectatori Digi24. De asemenea, pe pagina de Facebook, mai mulți bucureșteni au trimis mesaje în care orașul a fost comparat cu Mumbai sau au spus cum au fost afectați de aerul încărcat cu toxine.

„Astăzi am umblat prin oraș (cu masca pe față) și când am ajuns acasă și am suflat nasul, șervețelul era negru. Am întrebat mai multe persoane dacă au aceeași problemă și bineînțeles că așa a fost. Menționez că persoanele acestea locuiesc în raza municipiului București. Ce se întâmplă?”, este mesajul trimis de Beatrice Cioroiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri