Deputatul PSD Lia Olguţa Vasilescu lansează noi atacuri politicianiste la adresa oponenţilor politici, folosindu-se de criza coronavirusului. Ea mai susţine că nu şi-a făcut testul, deşi acuză că „un senator PNL inconştient a împrăştiat viruşii pe la toţi!”.

Într-o postare pe Facebook, Olguţa amestecă coronavirusul cu realizările PSD, suspendarea lui Iohannis şi votul de la prezidenţiale. O salată pe care Olguţa Vasilescu o decorează cu multă ranchiună şi politicianism.

„Cum ar fi fost că, astăzi, în plină pandemie, să avem medici plătiţi ca în 2017: cu 800 de lei rezidentul şi cu 3600 lei medicul primar? Cum ar fi fost că, astăzi, Arafat, Rafila, Cercel etc să fi fost demişi pe motiv de colaborare cu PSD? Cum ar fi fost că, astăzi, sistemul sanitar să fi fost privatizat şi noi să fi trebuit toţi să ne tratăm acolo, în condiţiile în care spitalele private anulează programări că nu cumva să aibă de-a face cu virusul?

Dar, cum ar fi fost dacă Werner n-ar fi prelungit o criză politică, pe parcursul a două luni, vitale pentru luarea măsurilor, doar pentru că PNL să obţină un număr mai are de voturi, şi ar fi numit un premier din partea PSD? Cum ar fi fost dacă PSD s-ar fi încăpăţânat să prelungească criză politică şi azi am fi rămas fără guvern, parlament şi, eventual, fără preşedinte, dacă l-am fi suspendat, aşa cum cereţi unii? În haosul provocat de panică, ne lipsea doar o criză politică prelungită! Culmea este că ataca PSD că a votat guvernul Orban, cel plin de personaje caragialeşti, dar măcar flancat de specialiştii pe care îi voiau cei de dreapta aruncaţi peste bord pe motiv de PSD, exact cei care ne cereau să votăm Guvernul Cîţu, că doar aşa, până în toamna, se duce PNL în cap şi creşte PSD în sondaje!

Acum nu mai e valabil! Acum trebuia să preia guvernarea PSD-ul! Cum? Că Werner a spus clar că nu nominalizează nici premier PSD şi nu vrea nici măcar guvern de uniune naţională? Îl suspendăm pe Werner? Cu ce? Că parlamentul e într-o formă de arest la domiciliu după ce un senator PNL inconştient a împrăştiat viruşii pe la toţi! Şi cine îl demitea pe preşedinte? Venea poporul la vot în proporţie de peste 50 la sută? Care popor? Cel care l-a ales, acum câteva luni, cu 66 la sută?

Mă înfior de câtă manipulare există în aceste zile! Şi văd cum îşi pierd capul şi acuză în toate direcţiile oameni de la care aveam aşteptări! Văd că şi eu am devenit securista, sluga lui Johannis, vândută etc. Eu! Cea care am luat în piept sistemul când era în forţă maximă şi care a fost respinsă de trei ori de Johannis, ca ministru, pentru motive de-a dreptul prosteşti! Dar nu vreţi voi să îl lăsaţi pe Johannis şi „guvernul lui” să gestioneze acum situaţia şi să arate că merită 66 la sută din voturi? Nu lăsaţi voi „guvernul lui” să arate ce poate?

Mai ales cei 66 la sută care i-aţi votat şi nu v-a păsat că PSD, cu toate prostiile lui, vă mărea veniturile anual şi ducea România pe primul loc în Europa ca şi creştere economică? Vă e teamă că Guwernerul va ataca acum legile Justiţiei, prin OUG, deşi aţi ieşit masiv la vot, la apelul lor, când PSD voia să mai limiteze câte ceva pe linie de abuzuri? Păi nu sunteţi curioşi să vedeţi cam câţi bani dau pe votul vostru? V-aţi dat seama brusc că era mai bun PSD în vremuri de criză şi că diaspora va învăţa cum să votaţi? Aceeaşi dispora pe care aţi vedea-o alungată acum prin ţările unde plătea taxe? Să sperăm că toţi , inclusiv diaspora, am învăţat câte ceva din lecţia asta!

P. S. Eu nu mi-am făcut testul de coronavirus. Am considerat că sunt oameni care, poate, au mai multă nevoie de acel test decât mine care nu aveam simptome. Asta nu mă împiedică să stau acum acasă şi să vă rog pe toţi să faceţi acelaşi lucru! Şi să sperăm că 66 dintre voi au fost mai deştepţi ca noi, minoritatea, când au fost chemaţi să se exprime prin vot…”, a scris Olguţa Vasilescu, pe Facebook.

PSD a menţionat că rezolvă criză politică declanşată iresponsabil de preşedintele Klaus Iohannis şi PNL şi că a pus interesele ţării mai presus de cele de partid, votând, pentru ca ţara să aibă un Guvern funcţional.

275 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here