Caută
Close this search box.

Olguţa Vasilescu, „Batman! Batman!”. „Cei ce au bătut-o pe jandarmeriţă nu au păţit nimic!”

Olguța Vasilescu

Deputatul PSD Lia Olguţa Vasilescu, una dintre vocile de seamă ale PSD, este extrem de îngrijorată de faptul că Mircea Badea ar putea primi amendă pentru că a spus despre cei din Piaţa Victoriei că ar trebui „călcaţi cu maşinile”.

Olguta Vasilescu vorbeşte despre „cătuşe”, în condiţiile în care Mircea Badea risca doar o amendă şi minte că huliganii care au bătut-o pe jandarmerita nu au păţit nimic.

„Tara arde şi baba se piaptănă! Cam aşa putem rezuma faptul că Mircea Badea, în plină pandemie, afla că are dosar penal. Pentru ‘delict de opinie’, cum ar zice vechea Securitate. Ne întoarcem la perioada când erai băgat la reeducare fiindcă ai spus bancuri care deranjează stăpânirea? După medici urmează ziariştii? Şi asta după ce guvernul tocmai a modificat Codul Penal prin Ordonanţa de Urgenţă, deşi a avut loc un referendum, iar populaţia, în număr mare, s-a declarat împotriva acestor practici. Inadmisibil! Cătălin Predoiu are ceva de comentat la toate aberaţiile astea care se tot întâmpla în ultima perioadă?

Marcel Vela, conducătorul suprem în bătălia cu coronavirusul, ştie cu ce se ocupă subordonaţii lui?Astea sunt preocupările poliţiei acum când o grămadă de nebuni nu respecta carantina şi îmbolnăvesc populaţia? Că nu am văzut niciun arestat preventiv din cauza de aruncat cu viruşi în popor… În schimb văd medici şi ziarişti care trebuie să tacă, fiindcă altfel li se arata cătuşele.

P.S. A vorbit Badea rău de manifestanţii din Piaţa Victoriei? Dar cu cei care au bătut o jandarmerita până au băgat-o în spital ce s-a mai întâmplat? Aha! Nimic!”, a scris Lia Olguţa Vasilescu, pe Facebook.

Chiar în documentul publicat de Mircea Badea se arată limpede că incitările la violenţă ale realizatorului Antena 3 pot fi sancţionate doar cu amendă.

Cei şapte bărbaţi acuzaţi că au lovit-o pe femeia jandarm, la protestul din 10 august 2018, au fost condamnaţi la închisoare cu suspendare, pedepsele dispuse de Judecătoria Sectorului 1 fiind între un an şi doi ani şi opt luni, decizia nefiind definitivă. Tânăra jandarm trebuie să primească 10.000 de euro daune.

Cei şapte agresori ai femeii jandarm de la protestul din 10 august 2018 din Piaţa Victoriei au fost condamnaţi de magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 la închisoare cu suspendare pentru ultraj. Pedepsele dispuse de instanţă sunt cuprinse între 1 an şi 2 ani şi 8 luni de închisoare cu suspendare. Decizia poate fi atacată.

Doi dintre aceştia au fost condamnaţi şi pentru uz de armă fără drept, cei care au furat arma Ştefăniei Nistor. Bărbaţii nu mai au voie să participe pentru 5 ani la proteste, la adunări publice sociale, culturale sau sportive.

Instanţa a mai dispus ca inculpaţii să presteze munca în folosul comunităţii în cadrul Administraţiei Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană Sector 6, în cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, la Administraţia Cimitirelor sau Crematoriilor Umane sau în cadrul Fundaţiei pentru Promovarea Sancţiunilor Comunitare sau la Arhiepiscopia Bucureştilor.

Aceştia mai sunt obligaţi să îi plătească Ştefăniei Nistor, jandarmului agresat, 10.000 de euro daune morale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri