Caută
Close this search box.

Olguţa Vasilescu este actant în conducerea PSD Ciolacu

Olguţa Vasilescu

Deputatul PSD Lia Olguţa Vasilescu lansează noi jigniri la adresa membrilor Guvernului. Ea i-a catalogat drept lăutar şi covrigar pe cei doi secretari de stat de la Ministerul Muncii.

„Secretarii ei de stat sunt un lăutar şi un covrigar. Lăutarul a şi fost comic, ieri, la Comisia de Muncă, spunând că îl jignesc făcându-l lăutar. Fiindcă el se crede cântăreţ. Mai evoluat adică… Mori de râs cu ei…”, a scris Olguta Vasilescu, pe Facebook.

Lia Olguţa Vasilescu a făcut referire la Alin Ignat, căruia îi place să cânte în timpul liber, şi la Nicolae Ivăşchescu.

Nicolae Ivăşchescu este economist şi a mai ocupat funcţia de secretar de stat în Cadrul Ministerului Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale în perioadă mai 2010- mai 2012. De asemenea, acesta a mai deţinut în trecut şi alte funcţii de conducere în mai multe companii private. Nu este clar de ce Olguţa Vasilescu l-a făcut pe acesta covrigar.

Preşedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu a anunţat, la finalul şedinţei informale cu şefii de organizaţii ai PSD, că o va coopta pe Lia Olguţa Vasilescu în echipa sa de conducere a partidului. Prin urmare, Vasilescu va fi unul dintre liderii de seamă ai PSD Ciolacu.

Ciolacu a anunţat că europarlamentarul Claudiu Manda nu va face parte din echipă cu care va candida la şefia partidului, pe motiv că acesta are alte sarcini în interiorul partidului, şi anume de coordonare a campaniilor.

„Am o veste pentru domnul Manda. Olguţa Vasilescu va face parte din echipă pe care o voi prezenta la Congres”, a adăugat Ciolacu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri