Caută
Close this search box.

Pacientul nr. 1 din Italia este la izolare, cu toate că s-a vindecat

pacientul

Primul pacient diagnosticat cu coronavirus în Torino (nord-vestul Italiei) a fost declarat vindecat în urmă cu mai multe zile, dar marți el a fost diagnosticat din nou pozitiv, relatează corespondentul Digi24 la Milano.

Acum, pacientul este la izolare. Este vorba despre un om de afaceri de 40 de ani, care fusese declarat vindecat, după ce a fost tratat și după ce i se făcuseră mai multe teste, care ieșiseră negative. Un nou exsudat care i s-a făcut marți a arătat însă că există încă un anumit nivel – mai redus, ce-i drept – al prezenței coronavirusului ce provoacă Covid-19.

„Confirmăm că el s-a vindecat. Într-o astfel de fază, e normală o ocilare între negativ și pozitiv, se întâmplă la toate infecțiile”, a declarat profesorul Giovanni Di Perri, specialist virusolog.

Pacientul nr. 1 din Torino va trebui să rămână în continuare în izolare, pentru a-și proteja familia și comunitatea. Doctorii îi vor face teste suplimentare de control, până când se va ajunge la o siguranță totală și va putea în sfârșit să părăsească spitalul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri